Adatvédelmi irányelveink

Adatvédelmi irányelveink

A Realeyes OÜ („Realeyes”) piackutatást végez a webes tartalom és az online hirdetések fejlesztése céljából, ügyfelei számára. Védett szoftverünk a piackutatásban résztvevő emberek arcvonásait követi, illetve elemzi a képernyőn megjelenő anyagokra adott érzelmi válaszreakciójukat.
Míg a Realeyes elkötelezett amellett, hogy a lehető legtermészetesebbé és diszkrétebbé tegye a résztvevők élményét, komolyan veszi a kutatásban résztvevők adatainak védelmét. A Realeyes vállalat székhelye Észtországban található (cím: Vahe 15, Tallinn 11615, Észtország, regisztrációs kód: 11730664, kapcsolattartás: [email protected]), és teljesíti Észtország és az Európai Unió adatvédelmi követelményeit.


Adatvédelmi irányelveink részletezik, hogyan gondoskodunk a Személyes adatokról, és hogyan használjuk fel azokat (ld. a definíciókat alább), amelyeket a résztvevőktől gyűjtünk a Realeyes szolgáltatás során, illetve az információkról, amelyeket a www.realeyesit.com weboldalunkon („a Weboldal”) keresztül gyűjtünk össze. Az összegyűjtött adatok kezelője a Realeyes. Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelen Adatvédelmi és Sütikezelési Irányelvet („az Irányelv”). Azzal, hogy részt vesz az egyik piackutatásunkban, vagy a Weboldalunkat használja, egyetértését fejezi ki a jelen Irányelvvel.

Az adatvédelem biztosítása számunkra rendkívül fontos.

  1. A Személyes adatai tekintetében a Realeyes az Ön kezébe helyezi a döntést. 
  2. Az Öntől kapott Személyes adatokat bizalmasan kezelünk; ehhez különböző biztonsági intézkedéseket alkalmazunk.
  3. Az Öntől kapott Személyes adatokat a piackutatás alatt nem osztjuk meg ügyfeleinkkel oly módon, amely lehetővé teszi a kutatásokban résztvevő egyének beazonosítását.

Mit jelentenek a Személyes adatok?

Személyes adat lehet bármi, amely az Ön azonosítására használható, ideértve az arcfelvételeit és IP-címét, amelyet a piackutatás során gyűjtünk össze, vagy azokat az információkat, amelyeket weboldalunk vagy a szolgáltatásaink felhasználóitól gyűjtünk.
Amennyiben nem ért egyet Irányelvünkkel, kérjük, ne vegyen részt a Realeyes piackutatásán, illetve ne használja weboldalunkat.

Az adatbiztonság számunkra prioritás

Minden Személyes adatot az EU-n belül, biztonságos helyen tárolunk. Iparági szabvány, műszaki és szervezeti biztonsági intézkedéseket alkalmazunk az adatok védelme érdekében a jogosulatlan feldolgozás vagy nyilvánosságra hozatal ellen. Ezek az intézkedések az Öntől gyűjtött információk érzékenységétől függenek.
Ugyanakkor egyik, az Interneten vagy mobilkészüléken át történő adatátviteli, illetve elektronikus adattárolási módszer sem teljes mértékben biztonságos. Tehát miközben igyekszünk kereskedelmileg elfogadható eszközöket használni adatainak védelme érdekében, nem tudjuk garantálni az abszolút biztonságot.

Milyen személyes adatokat gyűjtünk?

A Weboldal információi

Amikor Ön a Weboldalunkat használja, mi és a harmadik felek (az általunk foglalkoztatott adatfeldolgozók (pl. webes tárhely és tartalomkezelési szolgáltatók, technológiai és kommunikációs platform szolgáltatók, weboldal-elemző szolgáltatók) automatizált eszközöket használhatnak az Önre, számítógépére vagy egyéb eszközére, illetve az Ön weboldal-használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Például webes kiszolgálóink összegyűjthetik és naplózhatják az olyan adatokat, mint a Weboldalunk eléréséhez használt eszközének típusa, az operációs rendszere és böngészője, és egyéb rendszerbeállítások, pl. az Ön által használt nyelv, az ország és az időzóna, ahol az eszközét használja. Webes kiszolgálónk rögzítheti annak a weboldalnak a címét, amely átirányította Önt Weboldalunkra, illetve az eszköz IP-címét, amelyről csatlakozott Weboldalunkra.


Weboldalunk vagy szolgáltatásaink használatakor összegyűjtünk más információkat is, amelynek megadásához Ön hozzájárul. Amikor Weboldalunkon felhasználói fiókot hoz létre, akkor összegyűjtjük nevét, cége nevét, munkakörét és e-mail címét. (Felhasználói fiók létrehozásával lehetősége nyílik hozzáférni speciális tartalmakhoz, amelyek közé tartozik a kutatásokról készült prezentációk és a Realeyes szolgáltatásaira vonatkozó demó anyagok megtekintése.)


Hozzájárulás nélkül vagy jogi kötelezettség hiányában a Realeyes semmilyen egyéb célra sem fogja felhasználni a felhasználók személyes adatait.

A piackutatás során gyűjtött információk

A személyes adatok e kategóriája tartalmazza a piackutatás alatt gyűjtött összes adatot (ideértve a Realeyes ügyfelek támogatására és a szoftverfejlesztés érdekében végzett médiaelemzéseket is).

Az ilyen jellegű felhasználói adatok a következők:

Egyedi azonosítók kijelölése a Szolgáltatások biztosítása alatt, ideértve a sütiket is.”
Felmérésre adott válaszok és piackutatási vizsgálati adatok, amelyeket kifejezetten a felmérés vagy a piackutatás alanyai adnak meg.
Eszköze környezete és specifikációi:
o Platform (mobil/táblagép/asztali gép).
o Böngészője neve és verziója.
o Operációs rendszere neve és verziója.
o Anonimizált IP-cím a legutolsó elutasított alhálózattal.
Az interakciói a tartalommal az eszközön keresztül:
o Betölt-e egy videó, és a középpontban van-e.
o Hogyan kezeli az adott videót.
o A videó metaadatai, pl. tartalomazonosító, cím és kategória.
o A megtekintett videótartalom százalékos aránya. “
Az Önről készült arcfelvételek, amikor eszköze előlapi kameráján keresztül együttműködik a médiatartalommal:”
Ha engedélyt adott nekünk eszköze előlapi kamerájának használatára, amíg együttműködik a tartalommal, akkor szoftverünkkel hozzáférünk a kamerától származó adatokhoz és eszközén feldolgozzuk azokat a következő, külön adatpontok meghatározásához:
o Érzékeli-e az arcot, illetve ha igen, akkor a képernyőhöz képest milyen pozícióban és tájolásban helyezkedik el az arc. Szoftverünk semmilyen fajta arcfelismerést nem végez. 
o Milyen mértékben látható, hogy figyel a tartalomra.
o Az Ön látható reakciója a tartalomra (az összességében megjelenő érzelmek szintje, pl. boldogság, meglepetés, szomorúság, félelem, zavarodottság, megvetés vagy undor).
A kamerán keresztül szerzett adatokat szigorúan arra használjuk, hogy továbbítsuk ügyfeleinknek és fejlesztéseket végezzünk a szoftver használatakor.”
A Realeyes 18 éven aluli résztvevőktől tudatosan nem gyűjt be információt, kutatási adatot vagy felmérésre adott válaszokat, kivéve, ha ehhez megkapjuk a kötelező szülői hozzájárulást. Amennyiben tudomásunkra jut, hogy 18 éven aluli résztvevőtől származó adatot gyűjtöttünk a kötelező hozzájárulás nélkül, azonnal töröljük az adott adatokat.

Hogyan használjuk a Személyes adatait?

A következő célokra használjuk fel a Személyes adatait.

Az összegyűjtött legtöbb Személyes adat piackutatási célokhoz kapcsolódik. Felhasználásunk tekintetében a piackutatás különböző tevékenységeket fed le két különböző jogi alapon: a) médiaelemzés céljából végzett piackutatás a Realeyes ügyfeleinek javára (minőségellenőrzéssel együtt); és b) szoftverfejlesztési célokra, az általunk használt védett szoftver funkcióinak és jellemzőinek javítása, bővítése és fejlesztése érdekében, illetve piackutatási szolgáltatásoknál, amelyeket ügyfeleinknek biztosítunk.


A Realeyes piackutatásra specializálódott, azt elemezzük, hogy az emberek hogyan éreznek a képernyőn megjelenő médiaanyag megtekintésekor. Elemezzük ezeket a reakciókat, és segítünk ügyfeleinknek fejleszteni tartalmaikat és reklámjaikat. Kutatásainkban való részvétele önkéntes, és nagyra értékeljük azt. Az ügyfeleinkkel megosztott információk anonimizáltak, azok alapján a piackutatási felmérés egyetlen résztvevője sem azonosítható be. Az ilyen elemzés jogi alapja a jogos érdekünk annak érdekében, hogy elősegítsük ügyfeleink kreatív anyagainak továbbfejlesztését a tesztalanyok odafigyelésének, elmélyülésének és érzelmi válaszainak elemzése által. Nagy vonalakban a jogos érdek azt jelenti, hogy az Ön személyes adatait (azaz az arcáról készült képet, eszközadatait és egyéb adatokat, amelyeket megoszt velünk) a hiteles és jogos okaink alapján használjuk, és azzal a feltétellel, hogy nem sértjük meg az Ön jogait és szabadságát a felhasználás alatt. Az értékelés során figyelembe vettük a feldolgozásnál fennálló kockázatokat, az Ön valószínű válaszát ezekre a kockázatokra, és az előnyöket, amellyel az adatfeldolgozásunk járhat az Ön számára.

A szoftverfejlesztési célokra tekintettel csak azon résztvevőktől gyűjtünk Személyes adatokat, akik kifejezett hozzájárulásukat adták. Ebben az esetben ugyanazon információkhoz férünk hozzá, amelyet a piackutatás során gyűjtöttünk be, a hozzáférésnek megfelelően a jogos érdekek értékelése alapján.


Ha létrehoz egy fiókot a weboldalunkon, és hozzájárul ahhoz, hogy a Realeyes felvegye Önnel a kapcsolatot, a Realeyes felhasználhatja személyes adatait arra, hogy kapcsolatba lépjen Önnel és biztosítsa, hogy a Weboldal és a szolgáltatások megfelelően működnek, illetve támogatást kínál Önnek. A személyes adatokra abban az esetben is szükség lehet, ha a regisztrált felhasználónknak problémája lép fel a Realeyes szolgáltatásaival vagy weboldalával. A további felhasználási módokat a jelen Irányelv Sütik bekezdése tartalmazza.


A Realeyes nem osztja meg Személyes adatait harmadik felekkel piackutatási célokból.
A Realeyes nem használja a felhasználók személyes adatait egyéb célokra a hozzájárulásuk nélkül, illetve jogi kötelezettség hiányában.

Kivel osztjuk meg Személyes adatait?

A Realeyes korlátozott módon megoszthatja adatait a szolgáltatások biztosítása érdekében:

  • Megbízható partnerekkel dolgozunk együtt az általunk adott feladatok elvégzéséhez, illetve e feladatok elvégzéséhez szükség van a Személyes adatai átadására. E feladatok közé tartozik a weboldal tárolása, a tartalomkezelési szolgáltatások, technológiai és kommunikációs platform szolgáltatók, illetve weboldal elemzési szolgáltatók, annotációs szolgáltatók. Ugyanakkor, e vállalatokra szigorú titoktartási kötelezettségek vonatkoznak, nincs önálló joguk a Személyes adatok felhasználása azon túl, amely szükséges a mi szolgáltatásaink elvégzésének biztosításához.
  • Megoszthatjuk Személyes adatait, adott esetben, a vállalatcsoportunk, illetve leányvállalataink bármely tagjával. Az adatok ilyen jellegű nyilvánosságra hozatala az adatvédelmi szabályozásoknak megfelelően történik, és Ön hozzájárul ahhoz, hogy Személyes adatait megosszuk vállalatcsoportunkkal és leányvállalatainkkal.
  • Megoszthatjuk Személyes adatait, ha úgy véljük, erre szükség van a Realeyes, annak munkatársai, ügynökei vagy felhasználói törvényes jogainak, adatvédelmének, biztonságának vagy tulajdonának védelme és érvényesítése érdekében, vagy a vonatkozó jogoknak és jogi folyamatoknak való megfelelőség érdekében, ideértve a hatóságok és kormányzati szervek kérdéseire adott válaszokat is.
  • Egyetért azzal, hogy amennyiben a Realeyes vagy bármely eszközének tulajdonosában változás történik (és ez egyesüléssel, felvásárlással, átszervezéssel, feloszlással vagy felszámolással kapcsolatos), vagy lépéseket teszünk az ilyen jellegű tranzakció előkészítésében, akkor átadhatjuk és felfedhetjük az összegyűjtött Személyes adatokat az új vagy a leendő vállalatnak, viszont ezt minden esetben az adatvédelmi előírásoknak megfelelően tesszük.
  • Az anonimizált, összesített vagy azonosítatlan adatokat korlátozás nélkül megoszthatjuk.
  • A jelen Adatvédelmi Irányelvben leírt megosztás mellett az Önnel kapcsolatos információkat abban az esetben oszthatjuk meg harmadik felekkel, ha Ön ehhez hozzájárul, vagy kéri ezt a megosztást.

Sütik

A sütik kis szövegfájlok, amelyeket számítógépén vagy eszközén helyezünk el, és lehetővé teszik számunkra a kutatás követését és a résztvevők viselkedési adatainak értékelését. Harmadik fél szolgáltatókat alkalmazunk a médialejátszókkal kapcsolatos használat és interakció nyomon követésére, amelyeket hirdetésekre adott válaszok felmérésére használunk. A sütijeinket 13 hónap után töröljük.

Alkalmazhatunk olyan szolgáltatókat, mint a Google Analytics és a Hubspot, akik segítenek elemezni, hogy felhasználóink miként használják Weboldalunkat. A technológia által összegyűjtött információk e szolgáltatók számára nyilvánosságra kerülnek, vagy azokat közvetlenül e szolgáltatók gyűjtik össze. Annak megelőzése érdekében, hogy a Google Analytics elemzési célokra használja az információkat, a felhasználók ide kattintva telepíthetik a Google Analytics Leiratkozási böngésző kiegészítőt (Opt-Out Browser Add-on).

Ha többet szeretne megtudni a sütikről, és azok törléséről, látogasson el erre az oldalra: http://www.aboutcookies.org.uk/managing-cookies
Ha piackutatásban vesz részt, akkor egy Résztvevő azonosítót tartalmazó sütit helyezünk el böngészője, amely lehetővé teszi számunkra az Ön azonosítását, amennyiben szeretné megtekinteni az általunk Önről tárolt adatokat. Amennyiben szeretne hozzáférni az általunk Önről tárolt feljegyzésekhez, arra kérjük, hogy adja meg nekünk ezt a Résztvevő azonosítót.

Ha nem kíván tovább részt venni a piackutatásban, elhelyezünk egy sütit a számítógépén, mivel erre szükség van ahhoz, hogy emlékezzünk döntésére (ez a süti egyetlen célja). Ha törli a sütiket a böngészőből, azzal törölni fogja a leiratkozását is, és ezután ismét arra kérhetjük, hogy vegyen részt a piackutatásainkban.
Nincs hozzáférésünk azon sütikhez és egyéb követési technológiákhoz – illetve a jelen Irányelv nem szabályozza azok használatát,- amelyeket nem hozzánk tartozó, harmadik fél hirdetési technológiák, hirdetés-kiszolgálók, hirdetési hálózatok vagy bármely egyéb, nem hozzánk tartozó, harmadik fél helyezhet el számítógépén, mobiltelefonján vagy más eszközén. Az ilyen technológiákat használó felek az alábbiak szerint felajánlhatják, hogy leiratkozzon a hirdetés-megcélzásról.

„Ne kövessen” jelzések és hasonló mechanizmusok

Mi nem ismerjük fel a böngésző által indított „Ne kövessen” jelzéseket, illetve nem reagálunk azokra, mivel az Internetes iparág jelenleg még dolgozik a „Ne kövessen” standardokon, megvalósításokon és megoldásokon.

Weboldalunk tartalmazhat linkeket olyan harmadik fél általi weboldalakhoz, mint a közösségi média oldalak, és akár tartalmazhat harmadik fél általi bővítményeket is (mint pl. a Facebook „kedvelés” gombja vagy a Twitter „követés” gombja). Ha úgy dönt, hogy használja ezeket az oldalakat vagy funkciókat, akkor lehetséges, hogy nemcsak ezeknek a harmadik feleknek adja meg adatait, hanem azok felhasználóinak és általánosságban a nyilvánosságnak – az adott szolgáltatások működésétől függően. Médialejátszónkat elhelyezhetjük harmadik felek weboldalán a felhasználóknak nyújtott szolgáltatásuk részeként.


Mivel ezek a harmadik fél weboldalakat és szolgáltatásokat nem a Realeyes működteti, nem vállalunk felelősséget az ilyen weboldalak és szolgáltatások tartalmáért és gyakorlataiért azon túl, hogy beépítjük az adott harmadik felektől származó bővítményeket a weboldalunkra. A Személyes adatainak gyűjtése, használata és nyilvánosságra hozatal szintén a harmadik fél weboldalak és szolgáltatók adatvédelmi irányelveinek tárgyát képezik, és nem a jelen Adatvédelmi irányelv vonatkozik azokra. Javasoljuk, hogy olvassa el e harmadik felek adatvédelmi és biztonsági irányelveit.

Mennyi ideig őrizzük meg a Személyes adatokat?

Személyes adatait annyi ideig őrizzük, amely a fent említett kutatási és üzleti célokra szükséges, illetve ameddig a törvény előírja számunkra. Piackutatási célok esetén akkor töröljük a videofelvételeket és egyedi azonosítókat, amikor már nincs szükség azokra egy adott ügyfél piackutatásának támogatásához, de az ilyen célból történő rögzítés után 90 nappal nem tároljuk tovább. Törölni fogjuk a Személyes adatokat a rendszerünkből, amennyiben már nincs szükség azokra.
Amennyiben Személyes adatai törlését kéri (ld. személyes adatok törlése pont alább), akkor a kérés beérkezését követően 30 napon belül töröljük az adott adatokat.

Gyermekek védelme

A Realeyes 18 éven aluli résztvevőktől tudatosan nem gyűjt be információt, kutatási adatot vagy felmérésre adott válaszokat, kivéve, ha ehhez megkapjuk a kötelező hozzájárulást. Amennyiben tudomásunkra jut, hogy 18 éven aluli résztvevőtől származó adatot gyűjtöttünk a kötelező hozzájárulás nélkül, azonnal töröljük az adott adatokat.

A Személyes adatok belső továbbítása

Személyes adatait továbbküldhetjük az Európai Gazdasági Térségen kívüli országokba (pl. USA). Ezt adatkezelési és üzleti célokból tesszük, főként olyan esetekben, amikor külső szervezeteket bízunk meg az adatok feldolgozásával, és ezt az adatfeldolgozás meghatározott céljával összhangban tesszük. Megtesszük a megfelelő lépéseket annak biztosításához, hogy adatait a kellő mértékben megvédjük. Amennyiben nem ért egyet ezekkel, kérjük, ne használja szolgáltatásainkat.

Hozzáférés a Személyes adatok módosításaihoz

Ha szeretné megtekinteni, módosítani vagy törölni Személyes adatait, lépjen kapcsolatba velünk az [email protected] címen, tárgyként az „Adatvédelem (Privacy Policy)” kifejezést tüntesse fel. Bizonyos joghatósági területeken Önnek jogában áll kérni hozzáférést az általunk őrzött Személyes adatokhoz – ezt írásban teheti meg. Ezért a szolgáltatásért kisebb díjat számíthatunk fel az adminisztrációs költségek fedezésére.

Az Ön jogai a GDPR értelmében

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az [email protected] e-mail címen a Személyes adataival kapcsolatos jelentkezés esetén. Ha részt vesz a felméréseinkben, akkor csak a felmérést követően megjelenített Résztvevő azonosító használatával tudjuk azonosítani az Ön Személyes adatait; ezt az azonosítót a készüléken lévő sütiben is tároljuk. Kérjük, jövőbeli referenciaként jegyezze le ezt a Résztvevő azonosítót. Ha a Résztvevő azonosító nem ismerhető fel, akkor a Realeyes nem lesz képes azonosítani az Ön adatait a kérése teljesítéséhez.

Hozzáférési jog

A GDPR jogot biztosít Önnek arra, hogy hozzáférjen az általunk tárolt személyes adataihoz. Ha hozzá szeretne férni ezekhez az információkhoz, kérjük, küldje el kérését nekünk az [email protected] e-mail címre. Minden információ hozzáférési kérés esetén megfelelően igazolnia kell személyazonosságát. A kutatásainkkal kapcsolatban azt is kérjük, hogy adja meg a feltüntetett Résztvevő azonosítót, ami egy kutatásban való részvétel esetén a képernyőn látható, és amelyet a kutatáshoz tartozó, az eszközön tárolt süti is tartalmaz. Ha minden adat rendelkezésre áll, akkor biztosítjuk Önnek a Személyes adatairól készült másolatot. Ha egy személy információkérése nem igazolt vagy túlzó, akkor ennek megfelelő díjat számíthatunk fel, vagy visszautasíthatjuk a kérés végrehajtását.

A helyesbítés joga

Bármikor kérheti Személyes adatai helyesbítését, amennyiben azok pontatlanok vagy hiányosak. Ebben az esetben értesítsen minket a Személyes adatok kijavításához vagy frissítéséhez. Lépjen kapcsolatba velünk az [email protected] e-mail címen.

A törlés joga

Bármikor kérheti személyes adatai törlését – ehhez lépjen kapcsolatba velünk az [email protected] e-mail címen.

A feldolgozás korlátozásának joga.

Bizonyos körülmények között Önnek joga van korlátozni minket abban vagy megakadályozni azt, hogy feldolgozzuk Személyes adatait.

A hozzájárulása visszavonásának joga

Ha az adatfeldolgozást a hozzájárulása alapján végezzük, Önnek bármikor jogában áll visszavonni hozzájárulását a személyes adatai feldolgozásához; ehhez lépjen kapcsolatba velünk az [email protected] e-mail címen.

A tiltakozás joga

Önnek bármikor jogában áll tiltakozni Személyes adatai feldolgozása ellen. Kérjük, kövesse a törlési jognál feltüntetett utasításokat.

Panaszok

Az Irányelvet az Észt Köztársaság jogszabályai szabályozzák. A jelen Irányelvvel kapcsolatos vitákat tárgyalás útján kell rendezni. Ha a Felek nem tudják tárgyalás útján rendezni a vitát, akkor a vitát a Harju Megyei Bíróságon (Harju Maakohus) kell rendezni, az Észt Köztársaság törvényei által meghatározott eljárás alapján.
Ha bármilyen aggálya merül fel a Személyes adatai feldolgozásának módjával kapcsolatban, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba velünk a probléma megoldása érdekében. Ugyanakkor jogában áll panaszt benyújtani az Észt Adatvédelmi Felügyelőségen (a kapcsolattartásról további információkat itt talál: https://www.aki.ee/en/contacts).

Kapcsolatba lépés velünk

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen megjegyzése vagy kérdése van az általunk tárolt információkkal vagy a jelen Adatvédelmi irányelvvel kapcsolatban.
Küldjön e-mailt nekünk az [email protected] e-mail címre, és a tárgy mezőbe írja be az „Adatvédelmi irányelv (Privacy Policy)” kifejezést
Levelezési címünk: Realeyes, Brook House, 19 Langham Street, London, W1W 6BP

Adatvédelmi irányelveink módosításai

Időről időre frissíthetjük Adatvédelmi irányelveinket. Ezekről a módosításokról értesíteni fogjuk Önt: bejelentést teszünk közzé a Weboldalunkon, értesítjük a szoftver használata vagy az általunk nyújtott szolgáltatás igénybe vétele során. Az Adatvédelmi irányelveink módosításai kötelező érvényűek lesznek Önre is a szolgáltatásunk igénybe vételekor, miután értesítettük Önt ezekről a változásokról (a Weboldalon közzétett bejelentéssel, illetve a szoftver használata vagy az általunk nyújtott szolgáltatás igénybe vétele során).
Legutóbbi frissítés: 2021. október 25.

Kaliforniai Fogyasztói Adatvédelmi Nyilatkozat

Definíciók Az „Üzleti cél(ok)”, „Személyes adatok”, „Eladás” (vagy „Értékesítés”), „Szolgáltató(k)” és „Harmadik felek” kifejezéseket 2018-as Kaliforniai Fogyasztói Adatvédelmi Törvény (CCPA) előírásai szerint értelmezzük. Ezek a kifejezés referenciák és nyilatkozatok az Adatvédelmi irányelv jelen szakaszára érvényesen, és kizárólag a Kaliforniai Fogyasztók számára vannak kijelölve.
A gyűjtött Személyes Adatok kategóriái

A Weboldal látogatói: Nevek, szakmai kinevezések, vállalati kapcsolatok, e-mail címek, süti azonosítók, IP-címek.
Piackutatás: Védett egyéni azonosítók, IP-címek, süti azonosítók, kódolt arckifejezések, eszközheurisztikák, viselkedési információk, melyek az eszköz használatához kapcsolódnak.

A Személyes adatok gyűjtésének és használatának céljaiA Személyes adatokat a Weboldalunk működésének elősegítésére, piackutatás végrehajtására, illetve marketing- és kommunikációs célokra használjuk.
Forráskategóriák, ahonnan a Személyes adatokat gyűjtjükWeboldal, védett piackutatási szoftver, marketingtevékenységek és az ügyfelek támogatási szolgáltatásai.
Az értékesített Személyes adatok kategóriáiNem értékesítünk Személyes adatokat.
A Személyes adatok értékesítésének céljaiNem értékesítünk Személyes adatokat.
Harmadik felek kategóriái, akik számára a Személyes adatokat értékesítikNem értékesítünk Személyes adatokat.
Harmadik felek kategóriái, akikkel üzleti célból megosztjuk az információkat

Weboldal tárolási és tartalomkezelési szolgáltatások, technológiai és kommunikációs platformok, weboldal-analitika, annotációs szolgáltatók.

 

Kaliforniai Fogyasztói Jogok és Lehetőségek
A Személyes adatai hozzáférése vagy törlése

Lehetősége van hozzáférni Személyes adataihoz, illetve töröltetni azokat; ehhez írjon e-mail üzenetet nekünk az [email protected] e-mail címre, tárgyként tüntesse fel: „Adatvédelem (Privacy Policy)”.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos esetekben nem fogadjuk el a Személyes adatokhoz történő hozzáférési vagy törlési kérését, ha nem tudjuk ellenőrizni személyes adatait vagy kaliforniai lakhelyét, amennyiben erre szükség van a jogi szabályozásoknak való megfelelés érdekében, illetve egy jogi követelés esetén.

 

 

Köszönjük!